<< Geri Dön Süreçlerimiz

Ekstrüder Prosesi

Blown film, ekstrüderden çıkan plastik eriyiğin dairesel olarak çıkacak biçimde bir kafa kalıbından geçirilmesi sonucu boru şeklinde bir balon oluşması ile elde edilir.

Oluşan balon dışardan ve içerden soğutulup sertleştikten sonra silindirler arasından geçirilerek katlanır ve 2 katlı bir film elde edilir.

Daha sonra bu film, gerekli görülür ise katlama yerlerinden kesilerek ve dilinerek bir sarıcıda rulo haline getirilir.

 

 

Baskı Prosesi

Firmamız bünyesinde 10 renk flekso baskı makinesi bulunmaktadır.

Flekso baskı teknolojisi aniloks seramik merdanelerin tramlarının makine boya haznesinden aldıkları boyaların fazlasının doktor blade ismi verilen bıçaklarla sıyrıldıktan

sonra hazırlanmış klişelere boyayı transfer etmesi, klişe merdanesinin de aldığı bu boyayı filme transfer etmesiyle gerçekleşir.

 
 
 

Laminasyon prosesi

Ambalaj içindeki ürünün mürekkeple temasını önler, malzeme mukavemetini arttırır ve ısıl yapışma özelliği verir. Gerekli durumlarda oksijen geçirgenliğini azaltır, ışığa duyarlı ürünlerde ışık temasını keser. Ayrıca ambalaja müşterinin dikkatini çekecek bir albeni kazandırır.

 

 

 

 

Dilimleme Prosesi

Baskılı veya baskısız tek kat ve lamine edilmiş bobinlerin istenilen enlerde kesilmesi işlemidir.

 

 
 
 

Kesim Prosesi

Torba kesim makinalarında; baskılı, baskısız, lamineli veya tek katmanlı filmler katlanır, kaynak yapılır ve torba haline getirilerek kesilir. Bu torbalara örnek olarak kilitli torbalar, yan kesim bantlı torbalar, vakum torbalar, hammadde torbaları, doypak torbalar ve kuadro torbalar verilebilir.

 

 

google-site-verification: google4d5e50bc675dae42.html