<< Geri Dön Arge

Pal Plastik, gelişen teknoloji ve yeni ambalaj tekniklerini takip ederek müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üreten bir anlayışa sahiptir. Bu vizyonunu yurtiçi ve yurtdışında başarıyla uygulayan firmamız, müşterilerinin ambalaj maliyetini önemli ölçüde azaltmak için araştırma-geliştirme çalışmaları yapmakta ve müşterilerine verdiği teknik destekle ambalaj Ar-Ge’sinde önemli bir konumda bulunmaktadır .Ayrıca geri dönüştürülebilir ambalaj üretimiyle de çevre duyarlılığına önem vermektedir.

 

Ar-Ge ekibi yenilikçi anlayışıyla sektörde önemli projeler yürütmektedir. Teknik ve satış ekibiyle müşteri ziyaretleri yaparak müşteri ihtiyacını yerinde tespit etmekte ve detaylı çalışmalar sonunda en doğru ambalajı üretmektedir. Ayrıca ambalaj tasarımı konusunda da müşterilerini memnun edecek yeni öneriler getiren firmamız, bu konuda da alanında saygın bir konumdadır.

Ar-Ge laboratuvarında; müşterilerin ambalajı kullanma şekli laboratuvar ekipmanlarıyla simüle edilerek çözüm odaklı öneriler getirilmektedir. Film katlarını birbirinden ayırma, çekme-kopma direnci, delinme direnci,  film sürtünme katsayısı, parlaklık, dart drop, antifog, statik ölçümü gibi mekanik ve kimyasal testler uluslararası standartlara göre yapılmakta ve test sonuçlarına göre çalışmalar yürütülmektedir. Bariyer filmler, esnek filmler, antifoglu filmler, sterilizasyona ve pastörizasyona uygun ve her türlü teknik- plastik film; Ar-Ge ekibi tarafından yapılan ön çalışmalar sonucunda çeşitli sektörlerdeki müşterilere sunulmaktadır.

Ar-Ge çalışmalarını başarıyla yürüten firmamız, içindeki ürüne özel ambalaj düşünen, tasarlayan, üreten, test eden ve müşterilerinin istekleriyle birlikte şekil veren bir firmadır. 

Pal Plastik, ambalaj sektörünün dünyadaki hızlı gelişiminin ülkemizdeki yansıması konumundadır.